Uporedi nekretenine

Agencija za nekretnine Menalex osnovana je i posluje u Podgorici. Naš tim čine uspješni i posvećeni agenti koji će učiniti sve da vam, uz maksimalnu profesionalnost i efikasnost, pomognu u kupovini, iznajmljivanju ili prodaji željene nekretnine. 

Tržište nekretnina u Crnoj Gori danas je razvijenije i atraktivnije nego ikada prije, zbog čega je donošenje ispravnih odluka u pravom trenutku od presudne važnosti za ishod koji priželjkujete. U tome će vam savjet i pomoć naših agenata biti od neprocjenjive vrijednosti.

Vaše želje. Naša obaveza.

Osim što vam pomažemo u pronalaženju doma, tu smo i da vam pronađemo poslovni prostor koji će doprinijeti vašem uspješnom poslovanju. Prava smo adresa za vas i ukoliko prodajete ili izdajete vaše nekretnine, za koje ćemo se potruditi da pronađemo odgovarajuće kupce, uz prethodno ciljano oglašavanje, i time osigurati obostrano zadovoljstvo.

Bilo da vas zanima samo reklamiranje vaših nekretnina, procjena njihove vrijednosti, prezentacija kupcima, posredovanje u kupovini, izdavanju ili prodaji, ili samo savjetovanje, na raspolaganju smo da vam pružimo najadekvatniji pomoć.

Temelji naše agencije čvrsto stoje u tome da se uz uzajamno povjerenje najbrže i najbolje stiže do dogovora, a dogovorom do realizacije koju pretvaramo u osmijeh i zadovoljstvo.

Upoznajte naš tim

Milena Vujović
Izvršni direktor

Aleksandar Joksimović
Menadžer prodaje

Aleksa Adžić
Agent prodaje

Menalex uvijek na usluzi

Radujemo se saradnji!

Prodaja

Sistemski i organizovano, uz jedinstvenu web platformu i terensku podršku naših agenata prodaje, brzo i efikasno pronalazimo idealnu PONUDU ili POTRAŽNJU za vas.

Iznajmljivanje

Uz podršku našeg marketinškog tima i terenskog istraživanja naših agenata prodaje, brzo i efikasno pronalazimo idealanu PONUDU ili POTRAŽNJU za vaš KUTAK.

Posredovanje

Temelji naše agencije čvrsto stoje u tome da se uz uzajamno POVJERENJE najbolje i najbrže stiže do DOGOVORA, a dogovorom do REALIZACIJE koju pretvaramo u OSMIJEH i ZADOVOLJSTVO.

Gradimo i stvarajmo zajedno!
Vaš Menalex